Seccions

Salvament

El Salvament i Socorrisme va néixer a partir de les pràctiques realitzades per les persones que es dedicaven a fer els primers auxilis en el medi aquàtic, platges, piscines, … i a vetllar per la seguretat dels banyistes. A poc a poc aquestes pràctiques han evolucionat i s’han convertit en un esport

Més Info

Natació

A la piscina és on s’han desenvolupat la majoria de les activitats de la nostra entitat. Així al llarg de 35 anys, més de 6000 nens i nenes del poble, adults, socis, no socis i d’altres pobles de les rodalies, han après a nedar sempre de la mà de monitors experimentats.

Més info
Judo

El Judo és una eina per a què els infants desenvolupin el seu autocontrol a la vegada que millorin la seva psicomotricitat. Es basa en tres principis fonamentals:  

La recerca de la millora com a persona, de la bona salut, de la intel·ligència i del bon caràcter.

El recolzament mútu, la solidaritat i l’ajuda als caminants a trobar el camí de la seva perfecció. 

L’obtenció del màxim resultat amb el mínim esforç és el principi d’eficàcia.

Més info
Running

L'objectiu és donar les eines necessàries a totes aquelles persones que volen començar a córrer, mantenir el seu nivell o millorar els seus temps en curses. 

A més, també hi ha la possibilitat de fer planificacions setmanals en funció dels objectius marcats per cadascú, ja sigui per curses d'atletisme, curses de muntanya o triatló.

Més info